Post by rentcredinarli on Feb 4, 2022 0:38:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Papers Grade Please! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Papers Grade Please! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz kristalleri kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Papers Grade Please! 2022 version ▞▞▞
Ulaştırma ve Haberleşme Terimleri Sözlüğü.pdf - Demiryolu ...
Reklamlar için olmasaydı bu uygulamaya 5 verirdim. Hiç kimsenin reklamlardan gerçekten şikayet etmemesine şaşırdım. Öğrencilerin çalışmalarını işaretledikten sonra bu bir reklamdır. Sıkıcı hale getiren reklam reklamı
Bu şimdiye kadar oynadığım en komik oyun ve aynı zamanda sanki bir okuldaymışsınız gibi kelimelere not verebilirsiniz.
Ah, oğlum. Bu oyun... Yani... Bu bir şey, sanırım. Pek çok aktivite ve oldukça eğlenceli kişiselleştirme seçenekleri var. Yine de birkaç şey. Reklamlar. Evet, daha uzun olanların isteğe bağlı olduğunu biliyorum ama isteğe bağlı olmayanları yumuşatabilir misiniz? İkincisi, tüm etkinlikleri yaptıktan, öğrencilerinizi ve sınıfı en üst düzeyde dekore ettikten sonra yapacak bir şey kalmıyor. Üçüncü şey. Dürüst olmak gerekirse... Karakter tasarımları pek iyi değil. Kaşlar beni rahatsız ediyor, giysilere biraz daha süs ekler misin? Teşekkürler!
her saniye reklam
Çok fazla reklam e-posta adresinizden ve telefon numaranızdan nefret etmeniz ve atadığınız kişilerin
Papers Grade, Please! Öğrencilerine sürpriz sınavlar yap, hazır olup olmadıklarını gör. Geliştirici: Hyper Dive Studio Kategoriler: Android oyunlar, Atari
AIA September Staff Challenge - Apk AMP
türkçe yok!
4 çünkü İngilizce veya, farklı dil var
Bu oyunu çok sevmek ama İngilizce olması biraz kötü
İlk başta beğendim, hiç reklam yoktu ama sonra 1 hafta oynadıktan sonra tek gördüğünüz reklamlar, oyun bile başka bir şey değil

Her şeyi zamanında beğenmeye çalıştığımda, reklamdaki seviyeyi bitiriyorum, bu çok sinir bozucu bu yüzden ona bir yıldız veriyorum ve bunu derecelendirmeden önce indiriyorum çünkü çok sinir bozucuydu. birçok beğenilen reklamlar onlar sizlerdiniz beyler hiçbir reklamı beğenmemeniz gerekiyor çünkü mutlu olurum teşekkür ederim
Bu oyun birkaç yönden çok daha iyi olabilirdi. İlk olarak, grafikler kötü yapılmış ve bu oyunda SES bile olmayacak kadar tembel olduklarına inanamıyorum (reklamların yanı sıra). İkincisi, LÜTFEN öğrencilerin çehresini değiştirin çünkü bu çok utanç verici. Üçüncüsü, bir saat kadar oynadıktan sonra bu oyunda yapacak bir şey kalmıyor. Bazı güncellemeler gerçekten güzel olurdu. Ayrıca çok fazla reklam var. Her dersten sonra reklam izlemekten bıktım.
Türkçe ondan iyiden ondan beş yıldızdan ayırdım. ❣️🇹🇷♥️💗💖❤️
Assistive Touch uygulamasının en son 32.3 sürümünü Android APK ...
Sürerken iyi eğlenceler ama çok kısa bir oyun. Umarım gelecekte daha fazlasını eklerler.
New Android Games - New iOS Games ... Papers Grade Please ! ... gameads vs realityads vs reality gamebad mobile game adsmobile game ads cringepaper grade g.
Bu oyunu çok seviyorum çünkü exp var benimki 103expi bu oyuna beşlik verdi
Bu oyuna 5 yıldız verirdim ama yıllar geçtikçe yapacak daha zor işlerin olmaması ve yeni bir sınıf almadan 12.yılda durduğumuz gerçeği beni sinirlendirdi ama bunun dışında oyun iyi ve iyi hizmetçi
OYUNA YENİ BAŞLADIM VE DEVAM EDİYOR VE SÜREKLİ OYUNA YANIT VERMİYOR DİYOR ,1 YILDIZ
Bu oyun güzel ama çok sıkıcı çok sıkıldım 😴😴 bu oyundan lütfen başka seviyeler ekleyin ki bu oyun sıkıcı olmasın.
Umm Ben bu oyunun hayranı değilim çünkü bu sadece öğrencilerin öğretmenlere notlarını vermeleri ve onları sert bir şekilde özelleştirmek istiyorsanız öğrencilerle ilgili yanlış hecelersem üzgünüm 😂 ve evet her öğrenci için oyun parası ile ücretlendirmeniz gerekiyor . Sadece sıkıcı.
Oyun çok çılgın güzel ama Türkçe dilyok ama
İyi ama ondan sonra bir testi geçtiğimde genellikle donuyor, bu yüzden bir sorun var İlk kez indirdim. Ve çalışmıyor
günlük diyalog ve kısa tartışmalara katılarak fikirlerini sözlü olarak öne ... Please include distribution of letter grades, the curve (if applicable) and
eğlenceli ama o kadar şehir veya yer bilmiyorum ama eğlenceli.
Oyunlar tamam... Öğretmen olmak ve öğrencilere test/quiz notu vermek gibi pek çok şey yapabilirsiniz. yani evet..
Bu oyun eğlenceli, ancak her turdan sonra donuyor, bu yüzden sekme olayını silip uygulamaya geri dönmem gerekiyor. Sahibi veya herhangi bir şey bu sorunu çözebilirse, daha iyi bir inceleme yazacağım.
Türkçe de olsun, bence bu tarz bir kelime olarak güzel ve puan kazanabiliyorum, dinlediğiniz için teşekkür ederim.Bye bye😜
Oyunundan nefret ediyorum, çok glitchy
Bu oyun ingilizce ingilizcenizi artırıyor ama çok güzel reklam var
Hvvvbbvvnghdghdghiihfhujfgihgjojhgoio polis postu mu yoksa Pazar gecesi mi bilmiyorsun ve iyi gidiyor mu bilmiyorsun seni seviyorum ve yarın öğle yemeğinde seni seviyorum ve böyle daha kolay seviyorum lol 😂😂😂😂😂 ve sen onları kamyonumdan çıkarmak istemiyorum rt lol a almak için iyi bir tane yiyorum lol onları çıkarmak için evin var ve onları dışarı çıkarabilirim ve kolayca olabilirim çok yiyorum yemek 🥑 lol evi açmak için lol almak için iyi bir tane yiyorum ben senin iyi bir tanen var ben
Diyecek tek şeyim varrrrr mü öneromm İngilizcem iyi çok tşkkkk bb😅
Çok Kötü Kimseye Tercih Etmiyorum Yanlış Verdim Diye Bana Küfür Etti Yazıklar Olsun Böyle Oyuna Puanım -Sonsuz
Bu oyun sadece 5 dakika kadar eğlenceli çünkü milyonlarca eklenti var ve çok çabuk sıkılıyorsunuz. Ayrıca not vermekten başka bir şey yapmıyorsun. Sadece gerçekten sıkıldıysanız ve yapacak bir şeyiniz yoksa eğlencelidir. Ayrıca, gerçekten okulları veya başka bir şeyi değiştirmiyorsunuz. Sen sadece 1 okul notu dersinde kal. Sürekli sıkıldıysanız tavsiye ederim, sürekli sıkılmıyorsanız ASLA ALMAYIN!!
OYUNDA CİNSEL İÇERİKLİ REKLAM VAR 🔞 üstü yüklesin ya bune!!!
İnanılmaz! Yapması çok eğlenceli! Tek yapman gereken kağıtlara not vermek ve ödev vermek! Bu uygulamayı gerçekten tavsiye ederim!
Seviyorum ama seviye atlayamıyorum 10 yaşındayım kötü bir söz söyledi bu yüzden anneme hala oynayabileceğimi söyledi ama ben oynamıyorum bugün oynadım!!! Yine de çok eğlenceli!!😀 3 yıldız koyduğuma inanamıyorum 🤩 Oyunu seviyorum, oyunu eğlenceli hale getirmek için iyi iş!!!!!😝😝
Merhaba benim adım Asena 8. sınıfa gidiyorum güzel oyun ama küçük kardeşlerimiz için uygun değil ama çok güzel
Oyunum daha önce hiç çökmedi. Kötü bir öğretmen oyunu ama komik ve aptalca. Gerçek bir öğretmen oyunu istiyorsanız bu oyunu oynamayın.
Android için Papers Grade, Please! uygulamasının en son versiyonunu indirin.. Öğrencilerinizin cevaplarına not verin ve bilginizi gösterin. Papers Grade
DELİRCEM YA ÖĞRENCİYE YANLIŞ PUAN VERİYORUM SONRA BANA GÜLEREK GİDİYOR OYUN SİZİN SİNİRİNİZİ BOZUCAK OYUNU YÜKLEMEYİN
Reklamlar çocuklar için uygun değildir. Bu oyun çocuklar için yapılmıştır ancak kabul edilemez reklamları ve ortak oyunları teşvik etmektedir.