Post by rentcredinarli on Feb 4, 2022 0:23:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Frostrune ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Frostrune IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí nekonečně všechny ▞▞▞
▞▞▞ The Frostrune 2022 version ▞▞▞
Stáhl jsem si hru, chápu, že je zdarma, ale když mě požádali o přístup k mým fotografiím a dovolili jim volat, v žádném případě to není moje soukromí, takže jsem ani nemohl spustit, musel jsem dát jednu hvězdu za zveřejnění
Krásná hra s úžasnou atmosférou a příběhem. Opravdu nevím, proč hra žádá o povolení k umístění, ale protože hra běží i bez něj, budu to prostě ignorovat a hodnotit pěti spuštěními.
Odhalte záhadu inspirovanou vikingským mýtem a legendou ve hře Frostrune, dobrodružství typu point-and-click založené na starověké severské
Krásná grafika, dobře rozvržený a skvělý příběh. Trochu mi trvalo, než jsem se seznámil s tím, co hledat. Překvapilo mě, že tam nebyla mapa, takže to bylo trochu únavné. Také nemůžete rychle procházet vpřed v dialogu, který jej přetahuje. Děkuji za rady (vše zdarma). Nevím, jestli bych to bez nich zvládla. Škoda, že to byla jejich jediná hra, těšil jsem se, že od nich budu hrát víc. Skvělé rozptýlení od šílenství koronaviru! DĚKUJU!!
The Frostrune. Grimnir Media · iOSAndroid. 01.02.2017. PC. 02.02.2017. The Frostrune. 66. 8 hodnocení Platformy.
Aplikace zamrzne na obrazovce načítání při každém pokusu. Pravděpodobně proto, že jsem odmítl oprávnění, protože popis nemá žádné vysvětlení, proč hra potřebuje znát mou polohu a mít přístup ke všem mým souborům.
Tato hra je prostě úžasná! Pokud máte rádi logické a hádankové hry a starověké tradice, pak je tato hra pro vás! Grafika této hry je úžasná a krásná, díky vikingské tradici k řešení hádanek a rébusů je hra jediná svého druhu. Byl bych rád, kdyby to bylo delší, ale možná z toho bude další spin off...(nápověda,nápověda vývojářům).
Skvělá hra s úžasnou grafikou. Jen se mi nelíbí, jak musíte pořád chodit na stejná místa zpět a čtvrtý; velmi opakující se. Také by bylo lepší, kdyby existovala možnost přeskočit dialogy. Kromě toho skvělá hra.
Doufám, že se mobilní hry jako médium posunou směrem, pokud tyto druhy her: vkusně, promyšleně vytvořené, s kvalitním uměním, poutavým příběhem a správným „zakořeněním“ (mám na mysli mytopoetické prvky hry). Nejsem přirozeným fanouškem logických/ambientních her, většinou preferuji RPG/akce, ale tahle je prostě opravdu dobrá, užil jsem si ji.
Po stažení aplikace. žádá o povolení přístupu k vašim fotografiím a poloze. Když odepřete hru, zamrzne zobrazení ikony. Pozor – pokud souhlasíte, může automaticky aktualizovat další úpravy svého přístupu.
Dobrá hra, ale neměl bych dávat povolení ke všem mým věcem
Dobrá hra, ale velmi často padá, snad se to brzy vyřeší
To je skvělá hra. Bohužel na mém zařízení neustále padá.
Opravdu pěkná hra, hodnotila bych výše, ale neustále padá.
Hra se nenačetla, když jsem jí odepřel přístup ke všem osobním fotografiím a souborům na mém zařízení! Vyvolává okamžité podezření, když hra trvá na přístupu k mým osobním souborům, než se začne hrát. Doporučil bych lidem, aby se tomuto vyhnuli.
Objevte nejlepší hry pro Android s tímto úplným seznamem
Složité až do ztráty zájmu. Rady nejsou ve skutečnosti nápovědou, ale spíše hádankami samy o sobě.
Proč se tato aplikace v mém zařízení neotevře? Vše, co dostanu, je obrazovka s runou a nic jiného. Opravdu chci hrát!
Byla to zábava. grafika šílená. Zvuk byl ale ostrý. příběh mi úplně nedával smysl. Nechápu, proč musíte řešit tolik hádanek, abyste později ve hře porozuměli lore. Pak mě napadlo. jak tuto práci dělá 13letý? bez ohledu na to je to dobrá adventura
Byla by to skvělá hra, až na to, že je neuvěřitelně zabugovaná (Motorola G4). Vypne se bez varování kdekoli mezi 10 sekundami a minutou po spuštění a některé obrazovky zamrznou, takže musíte přejít do hlavní nabídky a znovu ji restartovat. Dělá hru nehratelnou.
Hra vůbec nefungovala, na obrazovce se objevil symbol a jen tam seděl. Nechte působit 30 minut. Telefon je Samsung Galaxy S10+.
Skvělá hra, dobrý obraz, skvělé zvukové efekty.
Hra se zdála zábavná, ale neustále mě odhlašovala.
Výjimečná hra! Nejlepší logická hra, kterou jsem zatím hrál a hrál jsem jich hodně. Nádherná grafika, krásné scény a skvělé hádanky!
Zkrátka to dokončil za pár hodin.
Jsem na moto G4+ a bez ohledu na to, co zkouším, hra se nespustí. Zasekl jsem se na úvodní obrazovce, jakýsi dvojitý kříž a nic se neděje. Zajímalo by mě, proč...
Frost Rune - 000965a9. Thunder Rune - 000965aa ... Frost Rune - 000a2701. Ice Spike - 000a26fe ... Můžete sponzorovat jeho dobrodružství.
Muj-ipad
Žádá o povolení přístupu k vašim osobním fotografiím, souborům a umístění, a pokud povolení odepřete, nemůžete hru hrát. Možná je to zdarma, protože prodávají osobní údaje všech? Odinstalování.
Naprostá pecka. Nemám tomu co vytknout. Vřele doporučuji.
Nedovolí vám hrát bez udělení přístupu k vaší poloze, fotkám, videím a souborům. Nooo děkuji.
Umění je krásné a miluji herní mechanismy a příběh, ale místo zobrazování reklam vyžaduje povolení k umístění, což mi nesedí, a co víc, vykoplo mě to ze hry, kterou minutují, resp. dva, což je důvod, proč jsem nakonec odinstaloval.
Naprosto ohromující!
Krásný design a zpěv. Hnijící mrtvoly a tu a tam na nich červi. Napůl upečené hádanky, které nedávají smysl. Celý čas strávený bezcílným procházením se, abych vymýšlel, co dál. Špatně vytvořený systém nápověd. Někdy jsou i narážky k ničemu. Opravdu jsem si tuto hru chtěl líbit, ale je krátká a nevýrazná. Lidi to jednoznačně hodnotí jen za grafiku.
AppAgg
Tato hra je velmi, velmi základní hrou typu point-and-click. Vikingská mytologie je úhledná, ale hra se rychle stává nudnou.
Krásně zpracovaná hra, příjemná hudba, zvuk. Na své si přijdou asi hlavně milci severské mytologie a run. Škoda že je tak krátká. 4 hvězdy dávám jen díky tomu, že ve hře bylo dost místa udělat ji delší, zajímavější, složitější i propracovanější . Některé lokace byly úplně nevyužité, což je velká škoda.
The Frostrune · 2021-09-26. The Ruin of Souls - Point & Click Adventure Game · 2021-06-26. Unholy Adventure: point and click story game.
Nedaří se to zprovoznit. Černá obrazovka. Odinstalováno. Nejsem si jistý, proč to mimochodem dokonce předem žádá o přístup k mé poloze a dalším osobním údajům. Odinstalováno
Kreslená grafika adventurám sluší. Hudební doprovod je příjemný, obtížnost tak akorát, ačkoliv nápověda přišla vhod.
po zamítnutí přístupu k souborům, fotografiím a umístění nelze přejít na obrazovku načítání
Tuto hru nemohu ohodnotit, protože se ani neotevře. Zajímalo by mě, jestli je to proto, že mu nedovolím přístup k mým fotkám nebo mé poloze. Point & click RPG jsou mým oblíbeným druhem her a musel jsem smazat mnoho aplikací, abych si tuto hru stáhl. Dokonce jsem nechal na tabletu znak runy a přečetl si knihu, abych zjistil, jestli se něco nestalo. Nebyla tam žádná značka načítání, nic, co by mi dávalo vědět, že se vůbec něco děje.
Taková zábavná logická hra! Je důležité mít možnost vidět hru v plných barvách, ale jinak opravdu krásný, zábavný zážitek. To povolení na začátku je nepříjemné, ale myslím, že je to příliš automaticky stejné jako ve hře? Přesto... Bylo by hezké vidět aktualizované od toho.
Vizuály jsou pěkné, krásné scenérie. Hra je velmi pomalá. Vlastně tak pomalu, že jsem se neobtěžoval to dokončit.
Nenechá vás hrát, pokud neposkytnete přístup ke svým fotografiím a médiím. Odinstalování.
Páni!
Super hra! Skvelej příběh! A krom toho je to offline a uplne bez reklam